Makrana Marble Prices Makranamarble.co.in

makrana marble price india | Makrana Marble

Makrana Marble

Makrana Pink Marble

       MAKRANA PINK MARBLE

 

Makrana Pink Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement , no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this  quality .That is known as Makrana Pink Marble. There are 150 Gangsaw estabilished which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Makrana Pink Marble & how it looks ?
Ans:- It is the qaulity of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques,churches and monuments. This marble have white color and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Makrana Pink Marble ?
Ans In Makrana Pink Marble ,one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Makrana Pink Marble ?
Ans :-Basically Makrana Pink Marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Makrana Pink Marble looks and what is negative points of Makrana Pink Marble?
Ans. Makrana Pink Marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increse. If you will purchase low range of  Makrana Pink Marble then you will get few quartzes in this product, it only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Makrana Pink Marble ?
Ans. For this please Give ur email id. WE will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Makrana Pink Marble quality and sizes. If you will purchase
Makrana Pink Marble tiles then that will cost you cheap.

Q6. Is figure designs are available in Makrana Pink Marble ?
Ans. Yes too many designs are available .

07.After fitting of Makrana Pink Marble , how much time polish is require again on
Makrana Pink Marble?
Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Makrana Pink Marble .
Q8.. What is the life of Makrana Pink Marble ?
Ans:- Makrana Pink Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Makrana Pink Marble, Makrana Pink Marble color, Makrana Pink Marble Types, Makrana Pink Marble rates, Makrana Pink Marble Prices, Makrana Pink Marble floorings, Makrana Pink Marble designs, Makrana Pink Marble in Makrana, Makrana Pink Marble in India.

 

Makrana Marble

Makarana Pink Marble

 

Makrana Marble

Makarana Pink Marble

Dungri, Makrana Pink Marble, devi, Saabwali, Ulodi, Chosira and Neharkhan are famous for white marble, whereas Ulodi is famous for Albeto Marble. These mines produce white-brown belt beautiful marble. Gulabi stands for pink plain and pink Adanga marble whereas almost all mines produce Adanga marbles with brown and grey shades.

Makrana Marble

Makarana Pink Marble

Makrana Marble

Makarana Pink Marble

Makrana Marble

Makarana Pink Marble