Makrana adnga marble

Makrana adnga marble

Hese marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way.  . This  Andanga marble  is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This Andanga  marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these Andanga marble  s within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s. if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply.

1. what is Andanga marble  & how it looks ?

Ans:- The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 1000 years now. Thus a life of next seven generation  is guaranteed. Andanga marble  is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color , gray and panther brown  looks. . actually Andanga  is the name of Makrana Marble type. that known as Andanga marble . Starting prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 40 Rs. per sq. feet of Andanga  marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in Andanga marble  ?

Ans :-The average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement .can provide all on customize requirement but they should less than 20 Rs.up to 250Rs per sq. feet. .

3. which marble flooring pattens are available in Andanga marble  ?

Ans :-basically Andanga marble  is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed.makrana-dungri-marbleAndanga marble makrana-dungri-marble-slabsMakrana-dungri-Marble-Dungri-Marble-tilesDungri-MarbleAndanga marble Andanga marble , Andanga marble  tiles, Andanga marble  slab,

04. how Andanga marble  lookes and what is nagative opints of Andanga marble  ?

Ans. The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. Andanga  marble basically looks milky white  with gray and panther brown  shadow. But if you purchase high rang quality than gray and panther brown shadow will become miner. If you will purchase low rang Andanga  marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it and you can’t get a high quantity in pattern of Andanga marble .05. what is the prize range of Andanga marble  ?Ans. Starting range of Andanga  marble 20 Rs. Per sq. feet to 250  per sq. feet . prize depend on Andanga marble  quality and it’s size also. If you will purchase a  Andanga marble  tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in Andanga marble  ?

Ans.  Basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Andanga  marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs  are available in Andanga marble  ?

Ans. Yes too many designs are available in Andanga  marble like galicha patten in gray and panther shade and brownie shadow, purely white pattern.
08. what is the prize range of Andanga marble  ?

Ans. Starting range of Andanga marble  20 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on Andanga marble  quality and it’s size also. If you will purchase a  Andanga marble  tiles. That will cost you cheap.

09. after fitting of Andanga  marble, after how much time polish is require again on Andanga marble ?

Ans. No need to re-polish  it. when ever you will walk on it’s flooring it’s shine will increase.

010. what is the life of Andanga marble  ?

Ans:-Andanga  marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.

Q.11. we heared, that few marble become yellowish after few year. why this problem appear. this same  problem is with makrana Andanga or not.

Ans. dear you are saying right that few marble become yellowis after few year. but this problem will no appear in makrana Andanga marble  surely. It comes because the iron content in the product. Here iron content is approx zero percent. So that is problem is not in makrana marble and morwad marble

targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra,Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaypur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Puducherry, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman

Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana,Agra,Pimpri, Chinchwad, Nashik, Vadodara, Faridabad, Ghaziabad, Rajkot, Meerut, Kalyan-Dombivali, NaviMumbai, Amritsar, Varanasi, Aurangabad, Solapur, Allahabad, Jabalpur, Srinagar, Ranchi, Visakhapatnam, Chandigarh,  Mysore, rah, Jodhpur, Guwahati, Coimbatore, Vijayawada, Mira-Bhayandar, Gwalior, Hubballi-Dharwad, Bhubaneswar, Jalandhar, Salem, Madurai, Aligarh, Bhiwandi, Kota, Bareilly, Thiruvananthapuram, Moradabad, Tiruchirappalli, Raipur, Gorakhpur, Bhilai, Jamshedpur, Amravati, Cuttack, Rajpur, Sonarpur, Bikaner, Kochi(Cochin), Bhavnagar, Warangal, Siliguri, Ulhasnagar, Kolhapur, Dehradun, Jammu, Nanded, Ajmer, Durgapur, Gulbarga, Guntur, Jamn,agar, Bhatpara, Saharanpur, South Dumdum, Jalgaon, Noida, Maheshtala, Korba, Asansol, Ujjain, Gaya, Malegaon, Tirunelveli, Udaipur, Belgaum, Akola, Davanagere, Tirupur, Ahmadnagar, Jhansi, Bokaro, Kozhikode (Calicut),  Mangalore, Kollam(Quilon), Nellore, Gopalpur, Latur, Lalbahadur, nagar, Panihati, Brahmapur, Ambattur, Dhule, Quthbullapur, Tumakuru(Tumkur), Muzaffarnagar, Bhilwara, Bhagalpur, Shivamogga, (Shimoga), Mathura, Muzaffarpur, Patiala, Bellary, Rohtak, Singrauli, Kamarhati, Hisar, Chandrapur, Shahjahanpur, Bally, Firozabad, Nala, Sopara, Panipat, Thrissur, Nizamabad, Parbhani, Bilaspur, Kulti, Etawah, Bardhaman, Alwar, Darbhanga,  Rampur, Naihati, Kakinada, Aizawl, Dewas, MauSatna, Jalna, Sonipat, Kurnool, Ichalkaranji, Rajahmundry, Durg, Hapur, Deoli, Ozhukarai, Tirupati, Gandhinagar, Bathinda, Avadi, Baranagar, NangloiJat, Karimnagar, Srirampur, Bijapur, Sagar, Bharatpur, Anantapur, SriGanganagar, Kapra, Bihar, Sharif, Ratlam, Farrukhabad, Raichur, North Dumdum, Ramagundam, Tiruvottiyur, Hosapete,  Bidar, Arrah, Panvel, Ambernath, Loni, Kochi (Cochin), Uluberia, Dhanbad, Bidhan Nagar, Rewa, New Delhi, Pali, Navghar, Purnia, Imphal and Mirzapur.

note:- makranamarble, makrana  marble,  marble makrana