Makrana Marble Prices Makranamarble.co.in

makrana dungri marble | Makrana Marble

Makrana Marble

Dungri Marble

Dungri Marble

Dungri Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this quality .That is known as Dungri Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Dungri white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Dungri white marble?
Ans In Dungri white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.


3. Which marble flooring patterns are available in Dungri white marble ?
Ans :-Basically Dungri white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Dungri white marble looks and what are negative points of Dungri white marble?
Ans. Dungri white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Dungri white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

05. What is the prize range of Dungri white marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.  Prize  depend on Dungri white marble quality and sizes. If you will purchase 
Dungri white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 60 Rs. Per sq. Feet up to 120 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate  Dungri Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Dungri white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Dungri Marble, how much time polish is require again on Dungri Marble?
Ans.  Dungri is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.   
.

Q8.. What is the life of Dungri Marble?
Ans:- Dungri Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

 

Ans : Dungri Marble, Dungri Marble color, Dungri Marble Types, Dungri Marble rates, Dungri Marble Prices, Dungri Marble floorings, Dungri Marble designs, Dungri Marble in Makrana, Dungri Marble in India.

note:-Dungri marble, dungri marble makrana, dungri marble india, dungri marble costdungri marble price , Dungri marble flooring, dungri marble manufacturer, dungri marble supplier, dungri marble in kolkota , Dungri marble mine, makrana marble, Makrana white marble, makrana marble price ,  Makrana marble india, makrana marble Rajasthan, Makrana marble mines, makrana pure white marble , albeta marble,  albeta marble makrana,  kumari marble,  makrana kumari marble,  makrana marble types .

albeta marble, makrana albeta marble, albeta marble, alberta marble and tile, alberta marble and granite, albeta marble prise, albeta marble cost, makrana albeta marble, makranamarble, makrana marble, marble makrana

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*