makrana kumari marble

 KUMARI MARBLE

Kumari Marble is one of the oldest and finest quality of marble.It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this quality .That is known as Kumari Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.
If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Kumari white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Kumari white marble?
Ans In Kumari white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Kumari white marble ?
Ans :-Basically Kumari white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Kumari white marble looks and what are negative points of Kumari white marble?
Ans. Kumari white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Kumari white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

05. What is the prize range of Kumari white marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Kumari white marble quality and sizes. If you will purchase  Kumari white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Kumari Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Kumari white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Kumari Marble, how much time polish is require again on Kumari Marble?
Ans.  Kumari is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Kumari Marble?
Ans:- Kumari Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Kumari Marble, Kumari Marble color, Kumari Marble Types, Kumari Marble rates, Kumari Marble Prices, Kumari Marble floorings, Kumari Marble designs, Kumari Marble in Makrana, Kumari Marble in India.

Note: Makrana Marble, Marble Makrana, Marble In Makrana

note:-Dungri marble, dungri marble makrana, dungri marble india, dungri marble costdungri marble price , Dungri marble flooring, dungri marble manufacturer, dungri marble supplier, dungri marble in kolkota , Dungri marble mine, makrana marble, Makrana white marble, makrana marble price ,  Makrana marble india, makrana marble Rajasthan, Makrana marble mines, makrana pure white marble , albeta marble,  albeta marble makrana,  kumari marble,  makrana kumari marble,  makrana marble types .