makrana marble flooring

Makrana Marble Flooring

Makrana Marble Flooring is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this quality .That is known as Makrana Marble Flooring. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Makrana Marble Flooring & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Makrana Marble Flooring?
Ans In Makrana Marble Flooring, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Makrana Marble Flooring ?
Ans :-Basically Makrana Marble Flooring is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Makrana Marble Flooring looks and what are negative points of Makrana Marble Flooring?
Ans. Makrana Marble Flooring basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Makrana Marble Flooring then you will get few quartzes in this product, it only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Makrana Marble Flooring?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Makrana Marble Flooring quality and sizes. If you will purchase
Makrana Marble Flooring tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 150 Rs. Per sq. Feet up to 500 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate  Makrana Marble Flooring Slab (other similar marble ) is available in 30 to 60 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Makrana Marble Flooring?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Makrana Marble Flooring, how much time polish is require again on Makrana Marble Flooring?
Ans.  Albeta is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Makrana Marble Flooring?
Ans:- Makrana Marble Flooring basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Makrana Marble Flooring, Makrana Marble Flooring color, Makrana Marble Flooring Types, Makrana Marble Flooring rates, Makrana Marble Flooring Prices, Makrana Marble Flooring floorings, Makrana Marble Flooring designs, Makrana Marble Flooring in Makrana, Makrana Marble Flooring in India.

 

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

 

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

 

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

 

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring

 

makrana marble flooring
makrana marble flooring