makrana marble tiles

Makrana Marble Tiles

Makrana Marble Tiles is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this quality .That is known as Makrana Marble Tiles. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Makrana Marble Tiles & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Makrana Marble Tiles?
Ans In Makrana Marble Tiles, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Makrana Marble Tiles ?
Ans :-Basically Makrana Marble Tiles is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Makrana Marble Tiles looks and what are negative points of Makrana Marble Tiles?
Ans. Makrana Marble Tiles basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Makrana Marble Tiles then you will get few quartzes in this product, it only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Makrana Marble Tiles?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Makrana Marble Tiles quality and sizes. If you will purchase
Makrana Marble Tiles tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 150 Rs. Per sq. Feet up to 500 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate  Makrana Marble Tiles Slab (other similar marble ) is available in 30 to 60 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Makrana Marble Tiles?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Makrana Marble Tiles, how much time polish is require again on Makrana Marble Tiles?
Ans.  Albeta is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Makrana Marble Tiles?
Ans:- Makrana Marble Tiles basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Makrana Marble Tiles, Makrana Marble Tiles color, Makrana Marble Tiles Types, Makrana Marble Tiles rates, Makrana Marble Tiles Prices, Makrana Marble Tiles floorings, Makrana Marble Tiles designs, Makrana Marble Tiles in Makrana, Makrana Marble Tiles in India.

 

 

 

 

makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles

 

makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles
makrana marble tiles