makrana white marble

 Makrana White Marble

Makrana White Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this quality .That is known as Makrana White Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Makrana White Marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Makrana White Marble?
Ans In Makrana White Marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Makrana White Marble ?
Ans :-Basically Makrana White Marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Makrana White Marble looks and what are negative points of Makrana White Marble?
Ans. Makrana White Marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Makrana White Marble then you will get few quartzes in this product, it only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Makrana White Marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Makrana White Marble quality and sizes. If you will purchase
Makrana White Marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 150 Rs. Per sq. Feet up to 500 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate  Makrana White Marble Slab (other similar marble ) is available in 30 to 60 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Makrana White Marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Makrana White Marble, how much time polish is require again on Makrana White Marble?
Ans.  Albeta is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Makrana White Marble?
Ans:- Makrana White Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Makrana White Marble, Makrana White Marble color, Makrana White Marble Types, Makrana White Marble rates, Makrana White Marble Prices, Makrana White Marble floorings, Makrana White Marble designs, Makrana White Marble in Makrana, Makrana White Marble in India.