Makrana Marble Prices Makranamarble.co.in

Dungri Marble In Kolkata | Makrana Marble

Makrana Marble

dungri marble

                                    Dungri Marble

Dungri Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now. It is a milky white marble and also having grey and panther brown  looks. Makrana is the name of village which produce this quality .That is known as Dungri Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Dungri Marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Dungri Marble?
Ans In Dungri Marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Dungri Marble ?
Ans :-Basically Dungri Marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Dungri Marble looks and what are negative points of Dungri Marble?
Ans. Dungri Marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Dungri Marble then you will get few quartzes in this product, it only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Dungri Marble?
Ans. For this please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Dungri Marble quality and sizes. If you will purchase
Dungri Marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 150 Rs. Per sq. Feet up to 500 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate  Dungri Marble Slab (other similar marble ) is available in 30 to 60 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Dungri Marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Dungri Marble, how much time polish is require again on Dungri Marble?
Ans.  Albeta is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Dungri Marble?
Ans:- Dungri Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Dungri Marble, Dungri Marble color, Dungri Marble Types, Dungri Marble rates, Dungri Marble Prices, Dungri Marble floorings, Dungri Marble designs, Dungri Marble in Makrana, Dungri Marble in India.

 

 

makrana  dungri  marble
makrana dungri marble


makrana  dungri  marble
makrana dungri marble
makrana  dungri  marble
makrana dungri marble


makrana  dungri  marble
makrana dungri marble
makrana  dungri  marble
makrana dungri marble