Vietnam Marble

Vietnam Marble

Vietnam Marble is one of the perfect choice. Just like a  symbol of status. Vietnam Marble is imported from the country Vietnam. Vietnam is pure white in color and also available in various lining patterns and shades.  Vietnam Marble is Calcite in nature which gives longlasting shininng and adds beuty to home.

These marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way.This  Vietnam white marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance.This Vietnam white marble is available in various sizes, designs, and patterns.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question of costumers with their perfect answers are as under.

1. What is Vietnam white marble & how it looks ?
Ans:- It is one of the whitest marble in the world, no other marble has better whitening from Vietnam white marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques,churches and monuments. It is also known as milky white marble.

vietnam marble
Vietnam Marble

2. Which sizes are available in vietnam white marble ?
Ans :- Veitnam WhiteMarble , can be available in too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.
feet. Other size depends on customer requirement .
3. Which marble flooring pattens are available in vietnam white marble ?
Ans :-Basically vietnam white marble is a stone, so that variousmarble flooring pattens can be used. I am showing below few photographs of marble flooring design.

vietnam marble
Vietnam Marble

04. How vietnam white marble looks and what is nagetive points of vietnam white marble
?
Ans. Vietnam white marble basically looks milky white without any shadow. But if you purchase high rang quality then white ness will more high. If you will purchase low range vietnam white marble then you will get few quartzes in this product. The only single
negative point in it.

vietnam marble
Vietnam Marble

05. What is the prize range of vietnam white marble ?
Ans. Starting range of vietnam white marble is150 Rs. Per sq. feet to 700 per sq. feet .
Prizing depends on vietnam white marble quality and it’s size too. If you will purchase a
vietnam white marble tiles. That will cost you cheap.

vietnam marble
Vietnam Marble

06. Is figure designs are available in vietnam white marble ?
Ans. Yes too many designs are available .
09. After fitting of vietnam white marble , after how much time polish is require again on
vietnam marble?
Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years polish is require on
vietnam white marble .
010. what is the life of vietnam white marble ?
Ans:- vietnam white marble basically a very  good product. If you will use it once. No need to change it in next 50 years.

Vietnam Marble
Vietnam Marble

Vietnam Marble
Vietnam Marble

Vietnam Marble
Vietnam Marble

Vietnam Marble
Vietnam Marble

vietnam marble
Vietnam Marble

vietnam marble
Vietnam Marble

vietnam marble
Vietnam Marble

Vietnam Marble
Vietnam Marble

 

Related Searches : Makrana Marble, Marble Makrana, Marble In Makrananote:-Dungri marble, dungri marble makrana, dungri marble india, dungri marble costdungri marble price , Dungri marble flooring, dungri marble manufacturer, dungri marble supplier, dungri marble in kolkota , Dungri marble mine, makrana marble, Makrana white marble, makrana marble price ,  Makrana marble india, makrana marble Rajasthan, Makrana marble mines, makrana pure white marble , albeta marble,  albeta marble makrana,  kumari marble,  makrana kumari marble,  makrana marble types .